Sollicitatieprocedure wordt gestart

Of we het hebben over de perikelen bij Heerenveen, de onrust bij Nac of de status van onze `voormalige` vedette JT te H het gaat allemaal over hetzelfde, nl gebrek aan punten.
Hoe heeft het zover kunnen komen bij de Beugels? Was de voorbereiding beroerd, wordt er teveel op andere dingen gelet tijdens de wedstrijd of zou er toch gedronken worden onder de wedstrijd? Na de wedstrijd van vanavond heeft een representatieve delegatie van de Beugels zich over deze vragen gebogen. Reden was dat JT wederom onnodig een wedstrijd verloor. Je kunt niet altijd sociaal blijven JT. Soms moet je gewoon scoren!!!

Na meerdere uren overleg is toch besloten om de sollicitatieprocedure op te gaan starten. Nog voor de start van het voorjaarsseizoen willen we spijkers met koppen slaan en, of een nieuwe speler halen of deze procedure gaat ervoor zorgen dat onze JT zich opricht en de maximale punten wel gaat halen. Wordt vervolgd, sollicitaties kunt u sturen naar Carl. Enkel serieuze brieven worden in behandeling genomen.

De wedstrijd vanavond tegen de Spinners uit Emst was een gezellige. Een team met ervaren spelers uit het mooie Emst beleefd een mooi uitstapje in de derde klasse. Helaas nog niet al teveel punten, maar dat mag de pret niet drukken. Het werd 9-1 voor de Beugels en de koppositie wordt steviger en steviger. Om toch ons sociale gezicht niet helemaal te verliezen heeft de vergadering vanavond ook besloten dat we gezien onze enorme voorsprong in de competitie ook Thomas kunnen laten spelen. Toch leuk dat hij ook aan zijn minuten kan komen. Geen enkele rol heeft hierbij gespeeld dat wij hierdoor weer uitgenodigd gaan worden hierdoor voor een heerlijk diner met een lekkere sigaar aan de Groeneweg. We zijn de FIFA niet. Thomas alvast succes de volgende pot.

De Beugels