De eerste keer herinneren we ons toch allemaal?

Ik ben benieuwd waar u nu aan zit te denken na het lezen van zo’n titel. De eerste keer rolschaatsen, de eerste keer op de fiets, de eerste keer naar school of gingen uw gedachten naar hele andere dingen?Niets van dit alles. Maandagavond waren de Beugels op bezoek in Dalfsen voor de eerste wedstrijd in de 2e klasse. Toeval of niet, maar we troffen hier Jan. Jan was deze avond onze gastheer en verzorgde met veel toewijding ons natje en droogje. En ja, het was pas zijn eerste keer als gastheer. Dan gelijk de Beugels op bezoek moet wel een verpletterende indruk hebben achtergelaten.

En dan de wedstrijd tegen DTV. De heren kwamen vanuit de eerste klasse en zoals u weet komen wij uit de derde klasse. Een pittig avondje zou het op voorhand worden. En dit werd het. Jan, Chris en Erik hadden deze avond in ieder geval geen vat op het wonderlijke spel van juf Debbie. Glimlachend toverde ze de ene na de andere lange noppenbal tevoorschijn. Dan maar punten pakken tegen Robin en Cees. Het dubbel lukte helaas niet. De overige wedstrijden waren van een bijzonder niveau. Spanning en sensatie alom en veelal vijfsetters. Uiteindelijk wonnen Chris en Erik beiden nog één wedstrijd en was de uitslag toch enigszins geflatteerd 8-2. Wel een resultaat waar me mee verder kunnen. Dit hebben we dan maar de derde helft gedaan. Ook in deze helft was Debbie wederom de gangmaker. Aangezien wij ook vele jonge fans hebben zal ik verder niet in detail treden over deze derde helft. Ik wil wel graag nogmaals gastheer Jan bedanken en wij hopen in ieder geval dat hij thuis geen problemen heeft gekregen vanwege het tijdstip van thuiskomst.

Tot de volgende keer.

De Beugels