Boris de Vries Clubkampioen A!

Vrijdag 22 januari 2016 werden de Clubkampioenschappen voor A-Senioren gespeeld. Het deelnemersveld was mogelijk het sterkste aller tijden. Martijn en Boris de Vries namen deel vanuit de vaderlandse eredivise. Ex-eredivisionist Berny van Rijssen nam ook het batje weer ter hand om de degens met clubgenoten te kruisen. Het laatste groepshoofd in de vier poules werd ook al door een eredivisioniste ingevuld, Lisette van Es.In de poulefase en meteen erna vielen de nodige sterke optredens te vermelden. Zowel Wouter van Halm (winst op Wout Bisschop), Carl van Oene (te sterk voor Tom Sellies) als Chris Heideveld (prima indruk in de winstpartij tegen Ivo Tijssen) blonken uit dit toernooi. Maar uiteindelijk werden de jongens van de mannen gescheiden (en de meisjes van de dames…). Cor Verwoert schotelde een prima partij voor in zijn kwartfinalepartij tegen Lisette en presteerde hiermee maximaal. In de halve finale wees Boris Berny terug en Martijn was veel te sterk voor Cor. Dit leidde tot een praktisch onvermijdbare finale, een tweestrijd tussen de gebroeders De Vries. Hierin toonde de jongste van de twee zich de sterkste en greep zo zijn eerste clubtitel.