Versterking voor Van Wijnen/Smash ’70: Cosmin Stan!

Nog geen twee weken geleden kondigde de Hattemse tafeltennisvereniging Van Wijnen-Smash’70 het vertrek van Hageraats en Last aan. Hageraats vertrekt naar de Drenthse club DTK, Last geeft zichzelf rust na de Paralympische Spelen in Rio. Van het huidige team blijven volgend seizoen alleen de Hattemse broers verbonden aan de eredivisieclub.

Vandaag kan de club trots vermelden dat de eerste versterking voor volgend seizoen gevonden is in de persoon Cosmin Stan, die na de zomer overkomt van de Belgische 1e divisionist Rooigem-Gent. De 21-jarige speler uit Rotterdam speelde voor zijn vertrek naar het buitenland al eens één seizoen samen met de broers De Vries, destijds voor de Limburgse Westa, de club waarmee hij al eens het landskampioenschap in de eredivisie veroverde.

Stan: ‘Ik ben heel blij dat ik de kans krijg om bij Van Wijnen-Smash’70 samen met Martijn en Boris te kunnen spelen voor het kampioenschap. Ik hoop dat we volgend seizoen als team een goede prestatie kunnen neerzetten’.

Van Wijnen-Smash’70 heeft de nadrukkelijke wens om het team te complementeren met een 4e speler. De komende periode zal uitwijzen wie deze plek gaat invullen.

Foto: Patrick van Loon