Topspeler Michel de Boer completeert Van Wijnen-Smash’70! 

Na het aantrekken van Cosmin Stan, is Van Wijnen-Smash’70 er op korte termijn in geslaagd het eredivisieteam op volle sterkte te krijgen voor het seizoen 2016-2017. Ex-international, en nog steeds één van de beste tafeltennissers van Nederland, Michel de Boer completeert het vlaggenschip van de Hattemse eredivisionist.De Boer, momenteel uitkomend voor Itass DTK, kwam viermaal voor Nederland uit op een WK en tevens viermaal op een EK. Tijdens het EK van 2009 was De Boer nog teamgenoot van Boris de Vries, en in 2015 promoveerde hij met Nederland naar de 2e categorie, o.a. met ex-Smash’70 speler Ewout Oostwouder. Tevens won hij in zijn loopbaan al 9 landskampioenschappen in clubverband. 

De Boer: “Van Wijnen-Smash’70 is een enthousiaste en levendige club. Met Martijn en Boris de Vries en Cosmin Stan heb ik naast leuke teamgenoten ook een sterk team. Ik verwacht dat we mee kunnen gaan strijden om het landskampioenschap.’

Van Wijnen-Smash’70 is zeer tevreden over de samenstelling van het team. Een sterke basis om de play-offs te halen, waarin een serieuze poging tot het behalen van het landskampioenschap tot de mogelijkheden behoort.

De club kan zich nu volledig focussen op laatste fase van de huidige competitie, waar Van Wijnen-Smash’70 momenteel de 3e plek in handen heeft en zicht heeft op de ½ finale in de play-offs.

Foto: Patrick van Loon