Voorbereidingsdiner of galgenmaal?

Wekenlang leefde het Beugelteam tussen hoop en vrees. Door wisselvallig presteren in de voorjaarscompetitie, bestond de mogelijkheid dat spelers naar andere teams zouden verkassen. Een goed presterende Chris zou wel eens beloond kunnen worden met een promotie naar het team van Wim en Auke van Selling, ook wel bekend als ‘die Gebrüder Warsteiner’. Mindere prestaties zouden afgestraft kunnen worden met een degradatie naar de ‘kelders’ van Afdeling Oost. Van het leven tussen hoop en vrees krijgt een mens honger. Een kortingscoupon voor De Oase in Zalk, gretig bemachtigd door Carl, bracht soelaas. Er hing een vreemde sfeer, moest het team zich met elkaar voorbereiden op het najaarsseizoen of kon de (overheerlijke) Schweinehaxe beschouwd worden als galgemaal voor het meest sociale team van Smash? Niemand durfde het woord ‘exit’ in de mond te nemen. Wat de meesten in het team overigens wel durfden, was het schaamteloos bestellen van een tweede (!) Schweinehaxe. Dit had weer tot gevolg dat een nieuwsgierige kok een kijkje kwam nemen bij het bijzondere gezelschap van deze avond. De sfeer werd steeds meer ontspannen, ook na de verhalen van Erik Klein Ganseij over de Rabobank destijds in Zalk (toen ‘Klazien’ nog leefde…). Inmiddels zijn we in kennis gesteld dat er voor ons in het najaar niets wijzigt, de Beugnieten zijn ‘back in business’ en gaan na de zomer voor de titel in de 3e klasse!!!