Als je haar maar goed zit…

Over de avond van de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen zouden we best een boek kunnen schrijven. Wanneer we vloggers waren als Enzo Knol zou een compilatie van deze avond waarschijnlijk RTL latenight halen. Maar goed, u moet het doen met een korte samenvatting.
Twee dames op de publieke tribune daar begon het al mee. Fanatiek consumerend van al het lekkers wat Smash in de kantine te bieden heeft was ook het uiterlijk voor één van de dames prioriteit nummer 1. Ja idd, de stijltang kwam tevoorschijn, de hele make-up koffer werd erbij gehaald en na een uur stijlen en plamuren mocht het eindresultaat er volgens haar zijn. Een ritueel wat wij als Beugels geruisloos (of toch niet) hebben aanschouwd, heel bijzonder.
Vanavond zouden we ook met ons allen zijn. Iedereen vroeg zich af waar eigenlijk onze Erik V. was. Was hij opgehouden, was het asfalt nog niet gestort of hield Rianne hem teveel bezig? Uiteindelijk bleek dat hij al lang binnen was maar dat we hem over het hoofd hadden gezien. 17 kilo is meneer al kwijt en als een jonge god liep hij door de kantine. Dit moet ook thuis veel extra plezier en energie geven!
Thomas zou voor de bitterballen zorgen vanavond en dan weet je het wel. Thomas staat met alles wat hij doet (we noemen maar niet zijn resultaten van vanavond achter de tafel) voor kwaliteit. Zo ook zijn bitterbal en garnalen. Ongekend Thomas en dit smaakt zeker naar meer.
De wedstrijd dan tegen de kampioen vanavond. 3-7 werd het met veel 5-setters en meneer 100% aan de kant van Activia had het drie wedstrijden heel zwaar om deze 100% te houden, maar hij verdiende het dit seizoen. Complimenten voor de tegenstander voor het vertoonde spel al hadden ze het ook in het dubbel moeilijk met het clownsduo Thomas/Erik.
Al met al een mooie avond voor de Beugels en weer een gezellig seizoen. Wij wensen een ieder alvast goede feestdagen en hopen jullie weer te spreken/zien in het nieuwe jaar.

De Beugels