In 1935 werd alles anders..

Sommigen onder u zullen het zich nog herinneren. Gaat dit dan over het feit dat Tennis de Salon ineens professioneel ging worden. Gaat het erom dat in 1935 de NTTB is opgericht?

Nee, eenieder die de tafeltennissport een warm hart toedraagt weet wel beter. Dit gaat uiteraard over de geboorte van Arie Hup. De man die de tafeltennissport in Kampen en omgeving heeft grootgemaakt. De man ook die nog immer, gewapend met zijn boekje, de tegenstander angst inboezemt. Arie Hup kwam voor de wedstrijd naar me toe en vroeg of ik nog steeds met die korte zwarte noppen speelde. Tja, en dat nadat ik al meer dan 10 jaar niet tegen hem had gespeeld. Het boekje van Arie is als het boekje van Hans van Breukelen in 1988 waar toen alle penaltynemers van Rusland in stonden. Arie weet het allemaal, een voorrecht om weer tegen hem te mogen spelen.

Kampenion 8 begon deze wedstrijd met een voorsprong van 3 punten in de competitie. Het zou een hele kluif worden vanavond voor Chris, Jan en de eigenlijk al gestopte Erik. Spannende wedstrijden volgden en na een uur stond er een stand van 2-2 op het scorebord en ging de wedstrijd ook helemaal gelijk op. Het kaarten werd vanavond zelfs even onderbroken om naar de mooie wedstrijden van de Beugels te kijken. Het werd een mentaal spel waarbij alles uit de kast werd gehaald. Uiteraard hebben we respect voor Arie, maar uiteraard willen we allemaal graag van hem winnen. Hij hield 1 puntje over aan deze avond en ook het dubbel wonnen de heren uit Kampen. De overige wedstrijden gingen echter naar de Beugels. Makkelijk was het zeker niet, maar met 8-2 waren de Beugels heel tevreden uiteraard.

Het lijkt dat we weer mee gaan doen voor het kampioenschap dit jaar.

Wij wensen jullie allen een prettig weekend