Materiaal met korting bestellen bij Game11!

Sinds de zomer van 2016 heeft TTV Smash’70 een samenwerkingsverband met tafeltenniswinkel Game11/Butterfly. Game11/Butterfly heeft een winkel gevestigd in Zeist en biedt daarnaast haar materialen aan via de website. Mede door deze samenwerking speelt de club in een nieuw clubtenue en zijn alle tafeltennistafels vervangen door nieuwe Stiga tafels.

Bestellen

Als je bij Game11 wilt bestellen kan dat via www.game11.nl. Alle informatie om te bestellen vind je op die homepage. Vervolgens heb je de keuze uit de Dandoy-site en de Butterfly site. Voor alle artikelen van het merk Butterfly klik je verder naar de Butterfly site. Alle andere tafeltennismerken (waaronder Stiga) zijn te bestellen op de Dandoy-site. Dandoy-Sports is het moederbedrijf van Game11 en beschikt over een enorm grote voorraad. Wil je een combinatie bestelling van Butterfly en een ander merk doen? Stuur dan, evenals voor andere vragen, een mail naar info@game11.nl.

1

Voorbeeld op de DANDOY website: Kies na je zoektocht je artikel en plaats deze in je winkelwagen.

2

Afrekenen

Ga naar je winkelwagen, en voer daar de clubcode TTVSMASH70 in. Klik vervolgens op de blauwe knop ‘GEBRUIKEN’. De 20% korting wordt dan verrekend op de rekening.
Let op: Op clubmaterialen en artikelen die al in de aanbieding zijn is de clubkorting niet geldig.

2

Zodra de korting verrekend is, kan er afgerekend worden. Dit proces spreekt voor zich. Mocht het bestellen niet lukken of zijn er vragen. Neem contact op met Game11/Butterfly via info@game11.nl of 06-83164079.