Marthijn van der Wal nieuwe coördinator sportparticipatie

Na het vertrek van Ingrid Koppelman en de vermindering van de werkzaamheden van Maartje Snelders is nu de functie van Coördinator Sportparticipatie ingevuld. Op 9 juni ondertekende Marthijn van de Wal een contract dat hem in deze rol aan de Tafeltennisbond verbindt.

Marthijn is in de tafeltenniswereld geen onbekende. Hij is bijna 22 jaar lid van de NTTB, doorliep als speler diverse selecties en competities en legde vanaf zijn 18e de focus op zijn trainersloopbaan als trainer-4. Ook op bestuurlijk niveau is hij actief. Al ruim 10 jaar bij zijn club TTV Smash’70 en tussen 2012 en 2015 in de bondsraad van de NTTB. In de afdeling Oost vervulde hij diverse functies omtrent sportstimulering, talentherkenning en talentontwikkeling.

Marthijn is een aanjager geweest bij de breedtesportactiviteiten bij de Nederlandse Kampioenschappen. In de afdeling Oost heeft hij een grote bijdrage geleverd aan het stimuleren van de tafeltennissport. Bijvoorbeeld binnen de organisatie van de Afdelingskampioenschappen, welke inmiddels gegroeid zijn tot boven de 350 deelnemers, en de ontwikkeling van TableStars.

Door de restvakantie bij zijn huidige werkgever en de aankomende geboorte van zijn eerste kind zullen zijn werkzaamheden 14 augustus 2017 van start gaan. Na zijn start in augustus zal Marthijn zich via een interview nog uitgebreider voorstellen.

Bron: https://www.nttb.nl/nieuws