Demonstratie rolstoeltafeltennis

Woensdag 31 mei werd bij Smash ’70 een demonstratie gegeven door rolstoeltafeltennissers Gerald van Grunsven en Sem Roelofs. Zij komen uit in Klasse 5 internationaal voor het Nederlands Para tafeltennisteam.Ook was er gelegenheid voor leden van Smash ’70 om zelf in de rolstoel plaats te nemen om te ervaren tegen welke hindernissen je aanloopt bij deze beperking. Dat lieten Jacco van der Worp en Carl van Oene (foto) zich geen tweede keer zeggen. Hoewel ze al jaren in de subtop van het Hattemse tafeltennis bivakkeren, viel deze uitdaging nog vies tegen.
‘Game11’, huisleverancier van Smash’70 als het gaat om tafeltennismateriaal, was ook aanwezig met materiaal om te testen en eventueel aan te schaffen voor de individuele leden. Verder was er gelegenheid om afscheid te nemen van Cosmin Stan, de speler van het eerste herenteam verkast naar Hilversum. En dan kon ook nog de nieuw aangeschafte tafeltennisrobot getest worden. Op deze manier kun je trainen zonder tegenstander.