Nood is hoog!

Op zaterdag 21 mei worden in Zwolle (Landstede Sportcentrum) de afdelingskampioenschappen van onze afdeling Oost gespeeld.Gedurende deze dag spelen alle spelers (senioren en jeugd) uit de afdeling tegen elkaar, in de klasse waarin zij ook in de competitie uitkomen.

In totaal worden al deze wedstrijden op zo’n 70! tafels verspeeld, verdeeld over twee grote zalen. Aantal deelnemers: rond de 310!!Onze/jullie vereniging heeft de eer de organisatie van dit toernooi voor de 6e keer te leiden. Onze club steekt er energie in, maar mag ook van de financiële opbrengst mee profiteren.Omdat dit om een fors bedrag op de clubbegroting gaat heeft de club ervoor gekozen dit toernooi ook de komende 2 jaar te blijven organiseren.

Maar: zonder de vele vrijwilligers is het onmogelijk dit toernooi te laten slagen. Zo zijn we nog op zoek naar:

  1. Opbouwploeg (vrijdag 20 mei, 18:30 uur). Opbouw duurde vorig jaar ca. 1.5 uur, met ongeveer 15 personen.
  2. Afbouwploeg, zaterdag 21 mei, vanaf 17:00u aanwezig zodra het toernooi naar het einde toewerkt
  3. Baancommissaris / aanspreekpunt in de zaal tijdens het toernooi (4 per zaal, dus in totaal 8 personen). Taak is niet ingewikkeld, uitleg /instructie wordt om 8:00u gegeven. Aanwezig: ca 8:00u. Einde: ca. 18:00u . (Indien gewenst kunnen we ook een dagdeel afspreken, heeft uiteraard niet de voorkeur)

Via deze weg vragen wij jou een bijdrage te leveren aan dit leuke toernooi, zodat wij onze vereniging weer van onze beste kant laten zien, en tevens financiële steun ontvangt!

Kunnen wij op jouw hulp rekenen? Aanmelden of extra info kan via marthijnvanderwal@hotmail.com .

Met vriendelijke sportgroet,

AK commissie

Dick de Vries
Jacco van der Worp
Marthijn van der Wal