Chris Verwoert en Hidde Roossink succesvol op Open Zeeuwse Kampioenschap 

Aan het begin van het nieuwe seizoen hebben Chris Verwoert en Hidde Roossink van tafeltennisvereniging Smash’70 op 2 september meegestreden op de Open Zeeuwse kampioenschappen in Middelburg. Het leuke van dit toernooi is dat er ook veel Belgische spelers meedoen. Op dit toernooi worden eigenlijk 2 toernooien op 1 dag gespeeld. ’s Ochtends werd gestreden binnen de leeftijds- en licentiecategorie en ’s middags binnen de competitieklasse waarin de spelers actief zijn (hier heeft leeftijd geen rol). In het ochtendtoernooi werd Chris ongeslagen 1e in zijn poule. Hidde werd 2e in zijn poule. Chris won dit toernooi door na een spannende finale af te rekenen met de winnaar van vorig jaar Matthieu Gallery Des Granges. Hidde wist knap 5e te worden.
In de Jeugd 2 klasse verloor Chris in de kwartfinale van zijn nieuwe teamgenoot met 9-11 in de vijfde set. Chris zal in het nieuwe seizoen gaan spelen voor De Treffers uit Klazienaveen (DTK). DTK is al jaren een topclub binnen tafeltennis Nederland waar onder andere Bettine Vriesekoop jaren gespeeld heeft.

Hidde had een sterk toernooi in de Jeugd 3 klasse. Hij won dit toernooi door in de finale in 4 sets af te rekenen met Jesse Akkerman.

Chris en Hidde gaan zich nog meer richten op de topsport en gaan hun school verder volgen op het CSE (Centre for Sports & Education) in Zwolle. Hidde zal instromen in de brugklas en Chris zal groep 8 daar al gaan volgen. Het seizoen is voor beide jongens in ieder geval succesvol begonnen door allebei een eerste prijs mee te nemen naar Hattem vanuit Middelburg.