De jeugd is aan de bal!

Op vrijdag 5 januari 2018 startte Smash met buurtsportcoaches Jesse en Marijke een tafeltennismiddag op Smash. 20 kinderen uit Hattem konden kennismaken met de tafeltennissport en Smash’70.

Op vrijdag 12 januari 2018 is het table startproject gestart op basisschool De Vlonder.

Tijdens 5 gymlessen worden de beginselen van het tafeltennis op speelse manier uitgelegd en uitgeoefend. Smash”70 werkt samen met de NTTB en Buurtsport Hattem om de 5 gymlessen met plezier in te vullen. De start was veelbelovend.

Zou uit de bovengenoemde activiteiten een nieuw talent tevoorschijn komen en dat kan leiden tot een toekomstig clubkampioen van Smash? Zo mooi zijn.

Op zaterdag 13 januari 2018 zijn de clubkampioenschappen jeugd gespeeld. 16 jeugdspelers streden om de titel. In een mooie finale bleek Hidde Roossink te sterk voor David Schuur. Hidde mag zich een jaar lang clubkampioen Smash 70 noemen.

Op 19 januari 2018 zijn de clubkampioenschappen senioren A. Vanaf 19.30 bent u uitnodigd om te kijken naar de clubkampioenschappen. Via de voorronde senioren B heeft Karen Talaljan zich gekwalificeerd voor de senioren A.