Een bericht van Boris de Vries

Geacht bestuur en beste Smashers,

Er is een tijd van komen.

Ik was 5 jaar oud. Ik liep achter mijn broer Martijn aan om mee te trainen bij Smash’70. Vanaf het 1ste moment was ik volledig verkocht, maar ik had nooit gedacht dat deze sport mijn leven zou gaan bepalen.

Met een kort uitstapje naar Be´Quick in Zwolle is verder mijn jeugd gevuld met tafeltennis bij mijn geliefde club Smash´70.

Als senior heb ik twee uitstapjes gemaakt. Naar Enjoy&Deploy Taverzo uit Zoetermeer en Westa uit Wessem. Ook hier heb ik een mooie tijd gehad en ervaringen gekregen die ik nooit zal vergeten.

Mijn hart lag toch elke keer weer bij Smash’70. Samen met mijn broer en in wisselende samenstellingen hebben we mooie prestaties geboekt en ook dit seizoen ziet er weer hoopvol uit. Ik ben blij dat ik onderdeel uitmaak van “Van Wijnen Smash’70 heren 1”.

En gaan:

Ik sta op een kruispunt in mijn leven. Ik heb mijn studie Sport en Bewegen in Zwolle afgerond en woon al enige tijd in Nijmegen. Tafeltennissen is tegenwoordig mijn werk geworden en dat bestaat vooral uit training/les geven en coachen. Bij diverse clubs en centra draag ik mijn kennis/kunde en ervaring over vanuit het bedrijf detafeltennistrainer.nl. Ik merk dat mij dat veel voldoening geeft. Ik wil dit verder gaan uitbreiden en heb verdere ambities m.b.t. het trainersvak.

Ik merk daarbij dat het steeds moeilijker wordt om mij goed en serieus te richten op het spelen bij “Van Wijnen Smash’70 heren 1”. Zeker om dit met het trainersvak te combineren.

De afgelopen maanden heb ik veel nagedacht over mijn toekomst. Dit nadenken heeft er toe geleid dat ik aan het einde van dit seizoen stop met mijn professionele tafeltennis carrière om al mijn aandacht en tijd aan het trainersvak te kunnen wijden. Mocht de club mij ooit nodig hebben als speler, dan haal ik direct mijn batje uit mijn tas om op dat moment de club nog te helpen!

Ik neem afscheid maar:

Natuurlijk gaan wij er alles aan doen om een geweldige prestatie neer te zetten met het team. Daar zal ik persoonlijk ook mijn steentje aan bijdragen en zal ook alles blijven geven tijdens de wedstrijden en om de wedstrijden heen. Hopelijk samen met de geweldige en ongekende support van jullie toppers! Dit is zeker iets wat ik zal gaan missen…

Ik wil graag betrokken blijven bij deze mooie club. Samen met het bestuur en de Technische Commissie gaan we kijken naar de mogelijkheden. Vanuit de jeugd wil ik een bijdrage leveren aan de doelstelling van de club.  Smash’70 is een vereniging waarbij zowel breedtesport als topsport hoog in het vaandel staan. Met enerzijds een gewenste structurele toename van het aantal recreatieve tafeltennissers met als inzet passende recreatieve trainingsfaciliteiten, competitieteams en toernooibegeleiding voor elke leeftijd en niveau. Smash’70 blijft streven naar een toename van het aantal professionele tafeltennissers en het presteren op nationaal niveau.

Daarnaast wens ik dat in de komende jaren Smash 70 echt mee kan strijden om de allerhoogste plek in de eredivisie.

Ik zal van de zijlijn er alles aan doen om ook dit mogelijk te maken.

Bestuur en Smashers,

Dank voor heel veel mooie jaren Smash.

Boris de Vries