Barry Wijers naar Van Wijnen-Smash’70

Na het aankondigen van het vertrek van Michel de Boer en de komst van Koen Hageraats, is ook de volgende versterking voor Van Wijnen-Smash’70 vastgelegd. Barry Wijers (36), op dit moment uitkomend voor landskampioen Itass/DTK’70, volgt hiermee zijn huidige teamgenoot Hageraats naar Hattem. De ex-international die meerdere EK’s en WK’s speelde, al acht landstitels in clubverband op zijn naam schreef en in 2012 Nederlands Kampioen in het enkelspel werd, vormt met Hageraats een sterke basis van het team in het seizoen 2019-2020.

Wijers: ‘Ik wil altijd voor het hoogste spelen, dus landskampioen worden is zeker een doel. We zullen afhankelijk zijn van de samenstelling binnen de andere eredivisieteams. Ondanks dat wil ik met Van Wijnen-Smash’70 het maximale eruit halen. Ik heb veel zin in volgend seizoen en hoop samen met het team en de geweldige supports er een geweldig seizoen van te maken’.

Van Wijen-Smash’70 hoopt de komende weken de volledige teamsamenstelling af te ronden.