Jaarafsluiting trainingsgroepen senioren

Vrijdag 13 december zijn de deelnemers van de seniorengroepen die trainen onder leiding van Berny van Rijssen en Danny Haverkamp uitgenodigd voor een gezellige avond waarin genoten kon worden van fantastische gerechten bereid door Danny en Jetty Haverkamp. Verder werden er teams samengesteld die het in verschillende spellen tegen elkaar opnamen. Er werd begonnen met ’30 seconds’, waarin begrippen geraden moesten worden met omschrijvingen. Later volgde een muzikaal spel, waarbij bij het horen van een kort intro, de naam van de band/zanger of nummer geraden moest worden. Het team dat het beste presteerde bij de spellen, bestond uit Houwer de Geus, Edwin de Haas, Ronald van Unen en Steven Tijssen. Zij gingen met een bierpakket naar huis. Het was een zeer geslaagde avond.