Spannende clubkampioenschappen jeugd!

Zaterdag 4 januari speelde de jeugd van Smash’70 om om het clubkampioenschap.
Er werd begonnen in een gezamenlijke groep waarna uitsplitsing volgde in een A, B en C klasse.
De drie finales die volgden waren allemaal spannend.

In de C- klasse ging het tussen broer en zus Anniek en Thijmen van ‘t Holt. Deze wedstrijd ging gelijk op maar bij een 2-2 stand in games bleek Thijmen vandaag de beste waardoor hij de C-klasse won.

Vera Karssing en Tijn Samsom streden in de finale van de B-klasse om de winst. Tijn wist deze wedstrijd te winnen met 3-1.
in de A-klasse ging de strijd om plaats 3 tussen Mirza Mujkanovic en Marie Klaphake. Spannerder kon het haast niet worden. Mirza nam een 2-0 voorsprong via 11-7 en 11-9. Vervolgens kwam Marie terug via 7-11 en 8-11 tot 2-2. In de beslissende game nam Marie een 10-7 voorsprong maar Mirza wist miraculeus de wedstrijd alsnog te winnen met 10-12.

De finale van de A-klasse en dus de kampioen van de jeugd kwam uit de wedstrijd van Wilbert de Groot en Bram Visscher. Na een 1-1 tussenstand in games volgde een zeer spannende 3e game. Wilbert kwam voor met 10-8 maar verloor alsnog met 13-11. In de vierde game wist Bram door te drukken en won met 11-8. Daarmee werd hij de nieuwe clubkampioen van de jeugd van Smash’70.