Titel C-clubkampioenschappen prooi voor Erik Stukker

Donderdag 9 januari 2020 startte voor de C-senioren de clubkampioenschappen. Er werd begonnen met twee poules van zes personen. De eerste vier van elke poule zou zich voor de kwartfinales plaatsen.
In poule 1 had Erik van der Ziel het onverwacht loodzwaar met zijn op papier minder sterk geachte opponenten. Dit had nederlagen tegen Harm Scholten, Ben Lans, Evert Buter en Erik Stukker als gevolg. En geen plek bij de laatste acht. In poule 2 liep het allemaal meer volgens schema. Rik Sneller werd ongeslagen eerste in de poule. In zijn kielzog plaatsten ook Samantha van den Bosch, Houwer de Geus en Jetty Haverkamp zich voor de kwartfinales. In deze ronde vielen geen verrassingen te noteren. In de halve finale tussen Samantha en Evert had de laatste twee matchpoints. Deze werden niet verzilverd en dat gaf Samantha de kans zich terug te vechten in de wedstrijd met winst in vijf games als gevolg. In een spannend duel wist Erik van Rik te winnen in vier games, elke keer met het kleinst mogelijke verschil van twee punten. In de finale was Erik uiteindelijk te sterk voor Samantha en was het ‘brons’ voor Evert na winst op Rik.