Wim Geerts wint B-clubkampioenschappen

Vrijdag 10 januari 2020 werden de clubkampioenschappen gespeeld voor B-senioren. 16 personen streden om deze titel. In de poulefase deden de favorieten wat van ze verwacht mocht worden. De acht hoogst geplaatste spelers van het toernooi plaatsten zich zonder uitzondering voor de kwartfinales. Hierin was Carl van Oene te sterk voor Thomas Klaphake, kon de als eerste geplaatste Wim van Selling het niet bolwerken tegen Elian Kers, versloeg Wim Geerts Auke van Selling en moest Roel van Selling jr. Robin Sellies feliciteren. Elian plaatste zich vervolgens voor de finale door Carl te verslaan, de laatste was zichtbaar aan het eind van zijn Latijn. Wim had het zwaar tegen Robin, maar zijn vechtlust werd beloond met een finaleplek. Wim had duidelijk zijn zinnen gezet op de titel, Elian was vanavond niet tegen hem opgewassen. Robin legde beslag op plek 3 na winst op Carl.