Tafeltennis weer voorzichtig van start. 

Na maanden verstoken te zijn geweest van tafeltennis, kon de jeugd van Smash’70 eindelijk weer gezamenlijk een balletje slaan aan de Eijerdijk. De trainers Tom Sellies en Stijn Castrop hadden naast de gymzaal een viertal tafels opgesteld en de vereiste corona maatregelen getroffen. 

Een echte training werd het nog niet, omdat de activiteiten buiten moesten plaatsvinden. Hierbij heeft met name de wind veel invloed op het spel. Het doel was dan ook niet zozeer het verbeteren van de spelvaardigheden, maar het elkaar weer ontmoeten en met elkaar een potje tafeltennis spelen.

Tot 1 juli zullen, als het weer het toelaat, deze buitenactiviteiten plaatsvinden. Daarna hopen we weer in onze eigen zaal de trainingen weer te hervatten. Belangstellende jeugd is van harte welkom om een wedstrijdje mee te spelen. Je kunt op vrijdag vanaf 16.00 uur terecht bij onze tafeltenniszaal aan de Eijerdijk.