1e jeugdteam Smash’70 doet goede zaken.

Het goed draaiende 1e jeugdteam van Smash ’70 ging afgelopen zaterdag op bezoek bij streekgenoot Swift in Deventer in de 4e ronde van de kampioenspoule. Swift is hekkensluiter en had een goed resultaat nodig om niet nog verder achterop te raken.

Het Hattemse team startte overtuigend en stond na het dubbel met 3-1 voor. Alleen Brent Ronde leverde zijn match tegen Stef Koppejan in. Mark Hankel, die als nieuweling bij Smash ’70 dit seizoen gelijk goed meedraait, kende een sterke middag en wist uiteindelijk ongeslagen te blijven tegen achtereenvolgens Mees Hulleman (3-1), Stef Koppejan (3-1) en Jordi Mulder (3-0). Kaj Ronde (foto), die kopman is van het Hattemse team, presteerde hetzelfde en had er zelfs 1 verliesgame minder voor nodig. Doordat ook Brent Ronde eenmaal won tegen Jordi Mulder liep Smash ’70 uit naar een voor hen bijna ideale 8-1 tussenstand. Helaas kon Brent de laatste partij net niet aan de Smash-score toevoegen. Hij verloor deze wedstrijd in de vijfde game met 15-13 van Mees Hulleman. 

Met dit resultaat stijgt het team in de Kampioenspoule Landelijk A naar de tweede plaats, waardoor een plek in de play offs steeds dichterbij komt.