Wedstrijdverslag jeugd 1!

Afgelopen zaterdag 11 uur was het dan eindelijk zo ver, het eerste jeugd team van Smash mocht aantreden voor de eerste wedstrijd van een veel belovend seizoen. Met het doel om dit seizoen kampioen te worden werd Scylla met Marc Verbiest, Max Bogaard en het jonge talent Seth Oomen ingeschat als een tegenstander waar veel punten gepakt moesten worden. Om voor deze punten te zorgen speelde het eerste jeugd team van smash met Mark Hankel, Brent Ronde en onze Hattemse held Chris Verwoert.

De wedstrijd mocht gestart worden tussen de twee jongste spelers van beide teams. Brent bleek nog niet helemaal goed wakker te zijn in de eerste partij tegen de sterk spelende Seth Oomen, een achterstand van 0-2 bleek ook het gevolg hiervan. Echter werd Brent wakker geschud in de 3e game en mocht de kleine man in een spannende 5-setter de eerste punt voor smash binnenhalen. Mark en Chris wisten hun eerste pot gemakkelijk te winnen waardoor smash op een mooie 3-0 voorsprong kwam.

De dubbel werd gespeeld en gewonnen door de twee jonge talenten van het team.
Na de dubbel mocht Mark zijn 2e wedstrijd starten. Mark die voor de wedstrijd zijn fles doping erbij pakte of ook wel vitamine-water wist Seth kansloos weg te slaan, de uitslagen van de games stonden maar liefst op 11-6, 11-5 en 11-4. Brent deed vervolgens het zelfde waardoor de stand op 6-0 stond en de eerste overwinning voor het eerste team binnen was. Chris speelde zijn 2e wedstrijd een spannende pot maar wist deze in de 5de game met 11-9 te winnen van Marc Verbiest (gamestanden: 11-8, 7-11, 8-11, 11-6, 11-9).

De verrassing kwam toen de Hattemse held verloor van Seth Oomen. De geruchten gaan dan ook dat Seth mogelijk wat van Mark zijn vitamine water heeft gesnoept.. Brent en Mark wisten opnieuw hun potten te winnen wat resulteerde in een prachtige 9-1 overwinning voor Smash’70!
Coach Steven vertelde het publiek na de wedstrijd erg trots te zijn op de jongens maar dat er zeker aandachtspunten zijn voor de volgende wedstrijd(en).

Zaterdag 26 september speelt zowel het heren 1 team als jeugd team 1 bij TOGB in het verre Berkel en Rodenrijs. Het beloofd een spannende partij te worden tegen de concurrent van het eerste jeugd team.