Thijmen en Anniek van ’t Holt – Clinic Britt Eerland!

Zondag 27 se­ptember hebben Thijm­en en Anniek van ’t Holt een tra­ining / clinic gehad van Britt Eerland.

Deze clinic was een alternatief voor het Euregio-toernooi 2020 waar ze namens de NTTB / Afdeling Oost uitgenodigd voor waren.

Het Euregio-toernooi is “tafeltennis-uitwisseling” waaraan de Nederlandse afdelingen Oost en Noord en de Duitse afdelingen Emsland/Bentheim en Steinfurt meedoen. Het toernooi zou dit jaar voor de 39e keer georganiseerd worden. Helaas heeft deze dag geen doorgaan kunnen vinden ivm het bekende Corona virus.

Na een leuk ontvangst en uitleg van Britt wat de ochtend zou brengen, werd er begonnen aan de training. Na 2 uur intensief trainen met vele tips werd er als laatst een wedstrijd gehouden wie het beste kon retourneren op een opslag van Britt. Uiteindelijk bleek Thijmen het beste te zijn, en kreeg hij als beloning een wedstrijd shirt van Britt!

Een geslaagde ochtend met een leuke beloning!

Britt en John van Hoeven (Afdelingsondersteuner NTTB / Afdeling Oost) bedankt!