Jeugd 1 wint in ‘stilte’!

Afgelopen zaterdag speelde het eerst jeugdteam van Smash ’70 tegen het 2e jeugd team van Hilversum in het mooie Hattem. Veel publiek was er deze week door de nieuwe maatregelen helaas niet. Ondanks deze stilte is er toch opnieuw gezorgd voor een overwinning.

Afgelopen zaterdag mochten Brent, Kaj en Chris (Smash ’70) het opnemen tegen Elliot, Koen en Vince (Hilversum). Verwacht werd weer een mooie overwinning voor de Smashers, echter bleek dit meer moeite te kosten dan waar de jongens op hoopten.

Al snel kwam smash achter met 0-1 nadat Elliot (kopman Hilversum) Chris wist te verslaan. Kaj die niet helemaal in zijn vorm was mocht ook een punt afstaan aan Hilversum. De derde pot werd gespeeld door de ongeslagen Brent, die ook deze wedstrijd eenvoudig pakte.

Chris en 4e vitamineman Mark mochten voor het eerst samen dubbelen, terwijl de 2 heren een goede pot speelden moesten zij de winst ook afstaan aan tegenstanders Koen en Vince.

Brent wist zijn 2e pot nogmaals eenvoudig te winnen en Chris had de knop “goed spelen” omgedraaid om de stand met Hilversum gelijk te maken (3 – 3). De 7e wedstrijd wist Vince knap van Kaj te winnen en opnieuw stond smash achter tegen het verrassende Hilversum.

Toch bleek in de laatste wedstrijd van Kaj dat hij moeite had met opstarten en dat deze diesel toch zijn laatste wedstrijd nog mocht binnen hengelen.
Jonger broertje Brent wist zijn “ongeslagen” titel te behouden en blijft op dit moment samen met Mark de kopman(nen) van Smash.
Chris wist het gas erop te houden door zijn 3e wedstrijd ook te winnen waardoor hij toch met een prachtig resultaat naar huis mocht fietsen.

De jongens mochten de dag met een 6-4 overwinning afsluiten.

Aankomende zaterdag heeft het eerste jeugdteam een weekje rust. Na een flink aantal overwinningen is dit natuurlijk ook terecht en verdiend.