Heren 1 bereidt zich voor op seizoen 21-22

Tafeltennisvereniging Smash’70 is intensief bezig met de voorbereiding op het nieuwe competitieseizoen. Ondanks het feit dat de leden maanden niet hebben kunnen tafeltennissen is er achter de schermen volop bedrijvigheid.

De Hattemer vereniging zal ook het komende seizoen weer met haar eerste team Van Wijnen/Smash uitkomen in de eredivisie van de Nederlandse Tafeltennisbond. Momenteel wordt er hard gewerkt om een team samen te stellen dat weer mee kan doen om de bovenste plaatsen van de ranglijst. Smash heeft zich inmiddels verzekerd van Martijn de Vries, Gerben Last en Simon Goessens. Alle drie de spelers maakten ook het afgelopen jaar deel uit van het team.

De Technische Commissie van Smash’70 is momenteel in gesprek met nog twee spelers. Zij moeten de plaatsen gaan opvullen die zijn ontstaan door het vertrek van Koen Hageraats en Barry Wijers. Deze gesprekken zullen naar verwachting de komende twee weken worden afgerond.

Smash biedt ook het komend seizoen weer toptafeltennis aan de Eijerdijk dat gepaard gaat met sportbeleving voor jong en oud en gezelligheid.