Oudgedienden keren terug!

Tafeltennisvereniging van Wijnen/Smash’70 heeft de afgelopen week een stap voorwaarts gezet in de opbouw van haar vlaggenschip, het eredivisieteam. Het komend seizoen zal Martijn de Vries weer worden herenigd met zijn broer Boris. Boris heeft de afgelopen jaren in Nijmegen gespeeld in combinatie met professioneel trainerschap. De andere oudgediende is Jelle Bosman. Jelle speelde in 2012 voor Smash’70, na een aantal jaren voor Tafeltennis Zwolle te hebben gespeeld, maakte hij in 2014 de overstap naar ttv Hercules Terborg.

Onlangs meldde oud-Nederlands Kampioen Casper ter Luun zich bij Smash. Casper speelt al vanaf 2009 in de eredivisie. Hij zou graag deel uit willen maken van het eredivisieteam vanwege de sfeer en de sportbeleving bij de thuiswedstrijden aan de Eijerdijk in Hattem. Ook met Casper zijn de gesprekken positief afgerond.

Het team bestaat nu uit Martijn de Vries, Boris de Vries, Gerben Last, Simon Goessens, Jelle Bosman en Casper ter Luun. Hiermee hebben de Hattemers een brede basis en een reële mogelijkheid om weer mee te strijden om de bovenste plaatsen van de ranglijst.