Oldstars Smash’70 draait op volle toeren

24 September werd aan de Eijerdijk bij Smash’70 de aftrap gegeven voor Oldstars Tafeltennis met Bettine Vriesekoop.

De deelnemers van Oldstars Smash’70 zijn inmiddels ruim een maand met elkaar bezig. Er is in die periode al een gezellige groep ontstaan die zich op de vrijdagochtend vanaf 9.30 uur in de kantine meldt voor een kop koffie en vervolgens om 10.00 uur onder begeleiding aan de slag gaat in de tafeltenniszaal. Na een uur bewegen wordt er in de kantine onder het genot van een kop koffie afgesloten met een nazit.

Oldstars tafeltennis richt zich op de doelgroep 55+ die het belangrijk vindt te blijven bewegen in een setting waar gezelligheid centraal staat. Dat wil zeggen er veel aandacht wordt geschonken aan bewegen met elkaar middels verschillende spelvormen tijdens de warming up en achter de tafeltennistafel. Deze spelvormen zijn niet alleen gericht op het stimuleren van bewegen, maar ook op het activeren van het brein. Ondertussen krijgen de deelnemers uitleg over de uitvoering van de basisslagen in de tafeltennissport.

Tafeltennis is een binnensport, waardoor de beoefening daarvan niet weersafhankelijk is.

Heeft het bovenstaande je interesse gewekt, kom dan gerust eens aan op de vrijdagochtend en ervaar zelf of Oldstars Tafeltennis iets voor je is. We zetten alvast een kop koffie voor je en leggen een tafeltennisbatje voor je klaar.

Heb je behoefte aan meer informatie, mail je vraag dan naar Wim van Selling, w.van.selling@ziggo.nl