Merijn van Werkhoven wint B-clubkampioenschappen bij de senioren

Maandag 8 november werd de aftrap gedaan van de week van de clubkampioenschappen. Het was de beurt aan de senioren (B-categorie). 15 deelnemers namen het in drie poules van vijf tegen elkaar op. De nummers 1 en 2 en de twee beste nummers 3 zouden zich plaatsen voor de kwartfinales. Voor de als eerste geplaatste Gert Visscher viel het doek al in deze kwartfinale. Merijn van Werkhoven was in drie games te sterk voor hem. Jaap van Dijk won met dezelfde cijfers van Evert Flier en plaatste zich voor de halve finale. Ook werd het 3-0 voor Frank Dekker in het duel met Rik Sneller. De laatste kwartfinale werd gespeeld tussen Samantha van de Bosch en Evert Buter. Dit werd een gedenkwaardige tweestrijd. In de vijfde en beslissende game gaf Evert een 10-4 (!) voorsprong uit handen. Samantha kwam bij en ging er ook nog overheen.
In de halve finale won Jaap zonder gameverlies van Frank en kwam Samantha een fractie tekort (2-3) tegen Merijn. De finale werd een prooi voor Merijn. Hij wees Jaap met 3-1 terug. De strijd om het ‘brons’ werd in het voordeel beslecht van Frank ten koste van Samantha (3-1).
V.l.n.r.: Frank Dekker, Merijn van Werkhoven en Jaap van Dijk).