De toekomst van Team 6

Vrijdag 28 maart kreeg het 6e team van Smash De Toekomst op bezoek. Als we daar nu toch eens in konden kijken, dan wisten we vanavond al of we toch wat oude handdoeken kunnen weggooien om plaats te maken voor zo’n felbegeerde kampioenshanddoek.

Al vanaf de eerste partij was duidelijk dat de heren uit Lochem vooral bezig waren met hun eigen toekomst, namelijk handhaving in de derde klasse. Er werden zware en lange duels uitgevochten achter de groene tafel. Dit leverde om 12 uur een 7 – 3 eindstand op. Wim 3; Simon 1; Gert 2; dubbel Wim en Simon. Vooral voor Simon was het een hard gelag. De man met de meeste trainingsuren ging van zijn 100% af. Gelukkig was het na de laatste pot alweer gewoon zaterdag.

Deze uitslag geeft toch weer wat moed voor onze toekomst. Hoe die van Smash 5 eruit zal zien? De toekomst zal het leren.