Degradatiespook steekt opnieuw de kop op bij team 5

Vrijdag 28 maart 2014 hadden de Beugnieten de mogelijkheid weer punten te sprokkelen om het degradatiespook af te wenden. Dit moest helaas met een invaller gebeuren, Robin Sellies deed zijn uiterste best tegen koploper De Brug uit Apeldoorn, maar kwam 3x te kort. Carl wist één enkelpartij naar zich toe te trekken. En Jan kon na een aardige avond zeggen dat hij tot 2 winstpartijen kwam en met Carl de winst in het dubbelspel wist op te eisen (6-4 verlies uiteindelijk). Door de puntjes werd de laatste plaats op de ranglijst verlaten, maar concurrent Hoonhorst liep verder uit. Langzaam moet worden gevreesd voor een vertrek uit de 2e klasse, ook de klasse van teamgenoot Erik Klein Ganseij wordt op momenten node gemist (we hopen dat-ie er snel weer bij is). En Chris heeft nog een paar wedstrijden om uit zijn sportieve dalletje te klimmen! Gebeurt dit niet, zal hij gedwongen moeten uitkomen in de bekercompetitie (als het buiten mooi weer is) en wellicht ook de Afdelingskampioenschappen in Zwolle in zijn agenda zetten.