Smash 6 ziet kansen op promotie verdampen

Woensdag 19 maart speelden Simon, Gert en Auke tegen De Spinners 2 in Emst. Wederom hadden de tegenstanders er voor gekozen veel ervaring op te stellen. En zo stonden Gert en Auke wederom wanhopig te spinnen, te schuiven, en wat er nog maar meer in hun truckendoos zat,  tegen de noppen-routiniers uit Emst. Het mocht niet baten. De heren hadden voor deze avond toestemming van hun bejaardenhuis om wat later thuis te komen en namen alle tijd om de kampioensaspiraties van team 6 om zeep te helpen. Alleen Simon was de ervaring van De Spinners de baas en won drie partijen. Waarbij opgemerkt dat hij als laatste 5 games tegen de 79-jarige Piet speelde, die natuurlijk al erg vermoeid was van zijn partijen tegen Auke en Gert.
Auke wist 1 partij te winnen. Daarmee was de eindstand 6-4 in het nadeel van Smash 6. Gert en Simon konden nl. niet op tegen het koppel in Emst, dat al meer dan 100 jaar dubbelervaring had.

Naarmate de avond vorderde kwam de berusting in de handhaving in de derde klasse, was er in de volle linnenkast eigenlijk helemaal geen plaats voor een kampioenshanddoek en was teamnummer 5 opeens ook niet meer zo interessant. Want, zoals Simone altijd zegt: “ Morgen is het gewoon weer zaterdag.”

De volgende wedstrijd is op 28 maart thuis tegen De Toekomst uit Lochem.