‘Hattemse helden’ maken het waar, bedwingen FvT en bereiken de finale!

Opgewonden als kleuters die op schoolreisje mogen. Dit gedrag kenmerkte de supporters die op het punt stonden de bus te betreden om 17.00 uur afgelopen vrijdag. Nog snel werden blokjes kaas en plakjes worst en komkommer gesneden, het mocht ons immers aan niets ontbreken als het om de innerlijke mens ging. Zorgelijke gezichten bij de mededeling in de bus dat vanwege fileleed we we eens aan zouden kunnen komen als de wedstrijd al een half uur begonnen is, maar al snel bleek dat we toch goed konden doorrijden en op tijd de Aad van Teylingen-hal in Rotterdam konden betreden.
Koen(tje) Hageraats beet het spits af tegen de kopman van FvT, Laurens Tromer. Hoewel hij nog wel een game kon afsnoepen, deed Tromer wat van hem verwacht werd: 1-0. Een ijzersterk spelende Martin Khatchnov maakte het onze eigen kopman Ewout Oostwouder lastig, maar de laatste kon de grote druk aan en bracht beide partijen weer op gelijke hoogte. Nog maar één wedstrijdpunt scheidde de Hattemers van de finale om het landskampioenschap in Hilversum tegen Enjoy & Deploy Taverzo uit Zoetermeer! Jonah Kahn kon hiervoor zorgen en net zoals vorige week versloeg hij Barry Wijers! Supporters bestormden het speelveld en knuffelden de Hattemse helden alsof het hun eigen kinderen waren die ze al enkele jaren niet gezien hadden… Nog één keer vlammen! Op zondag 18 mei 2014 (14.00 uur)…