Aankondiging Van Wijnen-Smash’70 – Pecos 26-09-2014

Zaterdag 27 september speelt van Wijnen-Smash’70 de tweede (thuis)wedstrijd tegen Pecos uit Oegstgeest. Het team van Pecos bestaat uit Casper ter Luun (NK winnaar 2013), Rene Waterreus, Tan Anran en Tony Nader.

Van Wijnen-Smash’70 speler Stellan Smid speelde vorig jaar ook voor dit team toen zij uitkwamen in de ere-divisie B-poule. Daarnaast hebben Martijn en Boris in verschillende teams (landelijk en internationaal) met Casper ter Luun samen gespeeld.

“Onze” mannen hebben vorige week genoten van de publieke belangstelling, ± 120 aanwezigen, en hopen ook nu weer op “een volle bak” aan de Eijerdijk. We hopen weer op een ruime supportersschare en gaan voor de 150 aanwezigen!

Voorstellen van de teams is rond 15:45, wedstrijd start om 16:00.

Tot morgen; middagje Smash’70!!!