Van Wijnen/Smash ’70 wint eervolle titel: Sportploeg van het jaar.

Hulde voor: Gamal, Ewout, Jonah, Koen en Marthijn!

Vol  trots melden we jullie: dat we afgelopen zaterdag in een volgepakte sporthal ‘’De Marke’’ zijn uitgeroepen tot sportploeg van het jaar.

De  strijd voor de sportploeg van het jaar ging tussen ons, Hattem roeit en HVV Volleybal.

We vinden het geweldig dat we als winnaar zijn verkozen.  De prestatie van ons eerste team was natuurlijk ook wel heel geweldig met het halen van de nationale finale.  De wethouder sport prees ons daarnaast als voorbeeldvereniging.

Dat we voorbeeldvereniging zijn bleek op deze avond alweer:  tijdens de verkiezingsavond heeft Smash op een hele leuke manier de tafeltennissport aan Hattem gepresenteerd.  De jeugdspelers: Lisette van Es en Stephan Jansman van onze IJseltop gaven een flitsende demo. De demo werd gepresenteerd en begeleid door Berny van Rijssen. Ook Wim van Selling heeft een paar oefeningen aan het publiek uitgelegd.

Hierbij bedanken wij dit viertal, maar in het bijzonder Lisette en Stephan. In een gedempte zaal met enkel vier grote spots, twee camera’s en ongeveer 300 man publiek, wisten zij te bewijzen dat ze bij de Nederlandse jeugdtop horen.

P.s:  RTV Hattem heeft opnames gemaakt, uitzendmoment nog niet bij ons bekend.

 

Groetjes,

Namens het bestuur

Bastian Evers