Menskracht nieuwe co-sponsor ttv Smash ‘70

Afgelopen zaterdag is Mariska Broekman, eigenaar van Menskracht, toegetreden als co-sponsor van Smash ’70. Mariska kent de Hattemse tafeltennisclub via haar partner Bastian Evers. Deze Zwollenaar speelt al jaren in Hattem. Mariska Broekman: “Ik weet dus dat Smash ’70 een prachtige vereniging is, die letterlijk en figuurlijk door de leden met elkaar is opgebouwd.” Auke van Selling beaamt dit en geeft aan dat Smash”70 inderdaad puur menskracht is.

Het bedrijf van Mariska Broekman richt zich op talentontwikkeling, benutting en ontplooiing. Dat gebeurt op individueel niveau (talentencheck in één dag), op teamniveau (optimaal samenwerken) en op organisatieniveau (talentmanagementprogramma’s ontwikkelen). Uit onderzoek blijkt namelijk organisaties feitelijk 40% van het aanwezige talent onbenut laten.

De missie van Menskracht is om hier verandering in te brengen. Menskracht, innovatie van binnenuit, gelooft in gelijkwaardig samenwerken en dat iedereen, uit alle lagen in de organisatie een goede toegevoegde waarde kan hebben.

“Hoe mooi doet Smash dit al, met zoveel leden die hun steentje bijdragen in gebieden die zij interessant vinden en goed kunnen. Daarnaast biedt Smash op allerlei niveaus tafeltennis aan. Ook op landelijk (eredivisie) niveau. Een mooi voorbeeld van talentontwikkeling”, aldus Mariska Broekman.

Voor organisaties die denken dat ook binnen hun bedrijf talent deels onbenut blijft, bestaat de mogelijkheid van een ESF-subsidie. De aanvragen kunnen tot halverwege november 2015 worden ingediend. Wilt u meer weten: zie www.menskrachtinnoveert.nl of neem rechtstreeks contact op met Mariska Broekman (mariska@menskrachtinnoveert.nl).