Pupil van de Week: Kristof van Rijssen!

Het fenomeen pupil van de week is al een tijdje bekend bij TTV Smash’70. Tijdens de thuiswedstrijden van het eerste heren team staat er telkens een ander jeugdlid in het zonnetje. Tijdens de wedstrijd van Van Wijnen/Smash’70 tegen Enjoy en Deploy Taverzo uit Zoetermeer stond Kristof van Rijssen in de spotlights.

Kristof mocht mee opkomen tijdens de presentatie en mocht daarna inspelen met Koen Hageraats, Eredivisiespeler bij Smash.

Na het inspelen mocht Kristof bij het team van Smash zitten, waarbij hij goed kon zien hoe de wedstrijd in zijn werking gaat. Daarnaast kon hij goed zien hoe er gecoacht is en mocht hij telkens een high-five geven.

Na de wedstrijd kunnen we met een gerust hart zeggen dat Kristof een leuke dag heeft gehad bij Smash. Dit hadden wij ook wel lichtelijk verwacht aangezien wij uit betrouwbare bronnen hebben vernomen dat Kristof gillend thuiskwam toen hij hoorde dat hij pupil van de week was.

Voorafgaand aan de westrijd vroegen wij Kristof de volgende vragen.

Wat is je naam? Kristof van Rijssen
Hoe oud ben je? 8 jaar
Speel je al competitie, en zo ja welke klasse? Nee, ik speel nog geen competitie
Hoelang zit je al op tafeltennis? 2 jaar
Wat is je favoriete slag? De backhand
Wanneer vind je tegenstanders nou echt lastig? Als deze met effect gaan spelen
Wat vind je het leukste aan tafeltennis? Dat papa en mama ook tafeltennis spelen
En tot slot, wat vind je het leukste aan Smash. Dat we pupil van de week hebben.