Opgeven geen optie voor de snor

Wat een spontane Beugelknuffel al niet kan veroorzaken. Even een spontane knuffel aan het begin van de avond en Chris die even de lucht in werd getild. Typisch Beugels, maar dit keer met gevolgen. Onze snor is ook geen 20 meer en helaas kwam deze actie van, toch wel de lompste Beugel uit Nieuwleusen, Chris duur te staan. Een gekneusde rib was het gevolg.
Maar de snor geeft nooit op. Met veel pijn, af en toe een pijnstiller en met een passie waar menig partner jaloers op zou zijn veegde hij deze avond de vloer aan met al zijn tegenstanders. Top Chris, wat een mentaliteit.

Hoonhorst 1 was vanavond de tegenstander. Door onvoorziene omstandigheden bij een team in dezelfde competitie lijkt het voor deze wedstrijd al vrij duidelijk dat zowel de Beugels als Hoonhorst volgend jaar weer 3e klasse spelen. Kan gebeuren, maar wij laten ons uiteraard niet kisten en gaan nog immer voor elk punt. Een opmerking van de jongste telg uit de familie Klaphake aan het adres van vader (“maar jij bent toch het omgekeerde van een talentvolle speler”) zorgde voor een getergde Thomas. Hij speelde als nooit tevoren en won er twee, maar met name bij zijn rol in het dubbel kwam de nationaal dubbelkampioen uit 1975 weer naar boven. Weergaloos en vol passie nam hij Nieuwleusen bij de hand en leidde hij de Beugels naar de overwinning. Neem hierbij nog twee overwinningen van Erik en de eindstand 8-2 was een feit. Een topprestatie zowaar en kijkend naar de stand is het zelfs nog mogelijk om voor handhaving te gaan spelen volgende week in Zwolle. Wel moet dan met 8-2 gewonnen worden. Maar met Jan, Carl en Erik in de basis volgende week en twee bussen vol supporters lijkt alles nog mogelijk.

Wij wensen Chris beterschap en hopen dat hij snel herstelt en wensen iedereen verder een mooi weekend en tot de volgende Beugel.

De Beugels.