Einde van een tijdperk?

“Het moet nu toch echt anders, ik word echt te dik.” “Tsjonge wat een stress weer deze week, kan niet langer zo doorgaan.” “Ben ik alweer in Zwolle, vanmorgen om acht uur was ik hier ook nog na een nacht doorhalen.”
Letterlijke quotes van de Beugelspelers vanavond voor de wedstrijd in Zwolle. Reflecteren kunnen we wel. Neem hierbij nog de reservespelers waarvan er één deze week een lange neus trekt, de ander zit met zijn voeten in het haar, weer een ander heeft het seizoenen geleden al opgegeven en de laatste en nieuwste Beugel die nog in gedachten in de jaren 70 leeft toen hij nog zo goed was. Tja, een mooi zooitje ongeregeld.

Maar dit gaat veranderen. Vanavond de start van een andere, nieuwe tijd. Niks stress, niks bierbuikjes, niks midlifecrisis, nee klaar ermee. De 8-2 overwinning die gehaald moest worden deed er niet toe. Nee, we lieten de heren uit Zwolle gewoon 8-2 winnen.

De heren Beugels waren al bezig met het nieuwe leven. Het leven van Spa blauw, het leven zonder lekkere kroket, het leven met een maatje minder i.p.v. meer.

Wat een eensgezindheid ineens, wat een passie en inzet voor het leven. Heerlijk om dit van dichtbij te mogen meemaken. Volgende week staan de eerste sessies Body Balance en Spinning op het programma en komt de diëtiste ons uitleggen hoe het heurt!!

Wat zal het gevolg zijn en hoe start de Blauwe Brigade (tja, what’s in a name) het nieuwe seizoen. Zal er nog wel een barbecue komen van de trainingsgroep, zal de buurvrouw ooit nog last krijgen van het vroegere wat onbezonnen Beugelteam?

U mag het zelf raden. 

Als voormalig Beugelteam bedanken wij jullie allen voor het trouw lezen van onze stukjes de afgelopen twintig jaar en wensen wij jullie een goede, maar vooral gezonde zomer toe. 

Chris, Thomas, Manfred, Jan, Erik V, Carl en Erik KG