Wedstrijdverslag Itass-DTK’70 – Van Wijnen-Smash’70 29-04-2017

Voorafgaand aan de wedstrijd:

Vandaag zal het team er alles aan moeten doen om een derde wedstrijd te mogen gaan spelen voor een plaats in de finale. Vorige week kwamen de mannen 2-1 voor maar konden het beslissende derde punt niet maken. Met name Barry was een te grote horde om te nemen. De niveau’s lagen verder erg dicht bij elkaar waardoor er ook spannende wedstrijden te zien waren. Zoals vorige week ook vermeld, finale waardig en reclame voor het tafeltennis in het algemeen. Welke teamsamenstelling achter de tafel zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend, maar bij Itass-DTK’70 zal men het sterkste team wel weer willen opstellen om te voorkomen dat er nog een derde wedstrijd gespeeld moet gaan worden op woensdag 3 mei. Dus zal de coach rol weer bij Patrick Oeij komen te liggen en zullen Barry, Koen en Nathan de punten moeten pakken. Bij Smash’70 speelden vorige week Michel, Cosmin en Martijn met Boris als coach. Vandaag dus nog onbekend. Vanuit Hattem zal er ook behoorlijk wat publiek komen, hopelijk ontstaat er weer eenzelfde sfeer als vorige week. Beide verenigingen hebben een schare fanatieke supporters die hun teams goed zullen aanmoedigen.

 

Na de wedstrijd:

Vandaag konden onze mannen geen potten breken tegen Itass-DTK’70. Voor Van Wijnen-Smash’70 speelden Michel de Boer, Boris de Vries en Martijn de Vries. Geen van drieën wist ook maar een game te winnen tegen respectievelijk Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee. Het aanwezige Smash-publiek probeerde de mannen zo veel mogelijk te steunen, maar het mocht niet baten. Itass-DTK’70 was vandaag gewoonweg te sterk. Dus kan Itass-DTK’70 zich opmaken voor de finale op 14 mei en kan Van Wijnen-Smash’70 volgende seizoen weer proberen om zo goed mogelijk voor de dag te komen.

 

Opstellingen (+ ranking, volgens nieuw geformuleerde ranglijst):

Itass-DTK’70:  1. Barry Wijers (7)  2. Koen Hageraats (9)  3. Nathan van der Lee (11)

Coach: Patrick Oeij

 

Van Wijnen-Smash’70: 1. Michel de Boer (5)  2. Boris de Vries (19)   3. Martijn de Vries (13)

Coach: Cosmin Stan

 

Wedstrijd 1: Barry Wijers – Boris de Vries

Wedstrijd 2: Koen Hageraats – Michel de Boer

Wedstrijd 3: Nathan van der Lee  Martijn de Vries

Wedstrijd 4: Barry Wijers  Michel de Boer

Wedstrijd 5: Koen Hageraats – Michel de Boer

 

Wedstrijdverloop: Wedstrijd 1: Was Barry vorige week veel te sterk voor Michel, vandaag was dat zeker in de eerste twee games ook zo. Met name de forehand van Barry was bleek “dodelijk”. In de derde game kwam Michel tot een drietal gamepoints maar kon er helaas geen een verzilveren.

Wedstrijd 2: Boris tegen Koen was een wat afwachtende wedstrijd. Mannen hielden elkaar vast in de backhand hoek en pas in de tweede game scoorde Boris punten op de forehand van Koen. Toch weet Koen uiteindelijk de game te pakken. In de derde game komt Boris voor met 3-5, maar daarna vallen alle punten naar Koen en dus ook het tweede wedstrijdpunt.

Wedstrijd 3: Vorige week was dit een heel spannende wedstrijd, vandaag een stuk minder. In alle drie de game kwam Martijn snel op een achterstand die hij alleen in de eerste en derde game nog enigszins kon goedmaken. De derde game kwam Martijn sterk terug van 4-1 naar 6-8. Bij 12-11 neemt Nathan een time-out waarna hij ook het wedstrijdpunt binnenhaalt.

 

Game standen:

Wedstrijd 1: 0-0 Barry Wijers – Boris de Vries                      3-0

Wedstrijd 2: 0-0 Koen Hageraats – Michel de Boer               3-0

Wedstrijd 3: 0-0 Nathan van der Lee  Martijn de Vries          3-0

 

Eindstand: 3 – 0

 

Aan alle betrokkenen:

Dank voor de steun tijdens de wedstrijden van het afgelopen seizoen.

We hopen jullie volgend seizoen weer te mogen vermaken met mooie wedstrijden en een goede sfeer aan de Eijerdijk in Hattem!