Colin Rengers naar Van Wijnen-Smash’70

Van Wijnen-Smash’70 heeft kort voor de deadline nog een speler weten toe te voegen aan het eredivisieteam van volgend seizoen. Colin Rengers komt na de zomer over van Klimaatgroep Stars uit Middelstum. De 20-jarige Rengers maakte persoonlijk een sterk seizoen door in de eredivisie maar degradeerde op de valreep alsnog met zijn team, nadat de promotie-degradatie wedstrijd tegen Scyedam werd verloren. Om zijn ambities na te jagen traint Rengers elke dag naast zijn studie (Retail Management in Groningen) en zocht om die reden een nieuwe club op het hoogste niveau in Nederland.
Rengers: ‘Van Wijnen-Smash’70 vind ik een erg mooie club. Een fantastische zaal, veel supporters en een sterk team. Ik hoop dat ik van waarde kan zijn voor de club’. In Hattem zal hij zich gaan voegen bij Michel de Boer, Martijn de Vries, Boris de Vries, Roel Bogie en coach/speler Gerben Last.