De nummer 1 van de Zweedse competitie naar Van Wijnen-Smash ’70!

Eredivisieclub Van Wijnen-Smash ’70 te Hattem gaat het eerste team versterken met de Zweed Viktor Brodd.

De 27-jarige linkshandige speler is de nummer 1 van de hoogste Zweedse competitie en heeft als international een prachtige staat van dienst. In 2017 stond hij op plek 170 van de wereldranglijst.

Over zijn komst naar Van Wijnen-Smash’70 schrijft hij: ” I’am looking forward to the next season and hopefully we can win de league”.

Brodd wordt de vervanger van Boris de Vries die dit seizoen afscheid neemt van het professionele tafeltennis. Boris gaat zijn carrière voortzetten met het trainen en coachen van talentvolle tafeltennissers. Ook Roel Bogie verlaat Smash’70. Hij gaat zijn tafeltennis carrière bij een andere club voortzetten.

Met de komst van Brodd is het eredivisieteam compleet. Hattemer Martijn de Vries, de ervaren Michiel Boer en de jonge Colin Rengers blijven aan de club verbonden waardoor coach/speler Gerben Last over een team met potentie beschikt met een mengeling van leeftijd, talent en ervaring.