Van Wijnen/Smash ’70 eenvoudig langs Scyedam

Van Wijnen/Smash ’70 heeft een uitstekende prestatie neergezet in Schiedam door zijn competitieduel in de eredivisie met 5-1 te winnen van Scyedam. Gerben Last speelde zijn eerste wedstrijd van het seizoen en pakte meteen de volle buit met twee zeges op Thomas Baart en Emanuel Martins Ferreira. Ook Martijn de Vries bleef ongeslagen in deze wedstrijd, hoewel het heel moeilijk had met Martijn van der Heide. Een 1-2 achterstand in games wist hij toch nog om te draaien tot een 3-2 zege. Baart werd door De Vries wel gedecideerd met 3-0 verslagen. Tenslotte won Colin Rengers één partij. Martins Ferreira was het slachtoffer. Van der Heide was wel te sterk voor de Smasher. Van Wijnen/Smash ’70 deelt de eerste plaats met deBoer Taverzo en mag op zondag 14 oktober 2018 ook nog eens op bezoek bij deze vereniging. Aanvang: 13.00 uur.