Eerste jeugdteam kampioen!

Het eerste jeugdteam, uitkomend in de hoogste jeugdklasse, is het afgelopen weekend met overmacht kampioen geworden. In de thuiswedstrijd tegen Amsterdam moesten vijf winstpunten worden behaald om het kampioenschap veilig te stellen.
Het team, bestaande uit Chris Verwoert, Kaj Ronde en Brent Ronde wist de wedstrijd met een 8-2 overwinning afgetekend te winnen. Timothy Wong stond vandaag reserve. Alleen Chris moest een punt aan de tegenstander laten evenals het dubbel (Chris en Kaj).

Met dit resultaat start het team onder begeleiding coach Steven Tijsen in de voorjaarscompetitie in de Kampioenspoule van de Landelijk A-klasse. De doelstelling in deze competitie is het behalen van het landskampioenschap bij de jeugd. Gezien de sterkte van de vier spelers behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Hiermee laat Smash zien dat zij zowel bij de senioren als bij de jeugd op het hoogste niveau van zich laat spreken.

V.l.n.r.: Brent Ronde, Kaj Ronde, Timothy Wong, Chris Verwoert en Steven Tijssen (coach)